24 Mart 2015 Salı

"OYUNU DEĞİŞTİR"

"OYUNU DEĞİŞTİR"


“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyen TBMM; kadının  yok sayıldığı ve erkek egemen siyaset anlayışının daha da ağırlaştığı bir süreçten geçiyor. 

Vekil olduğunu unutup kendini milletin üstünde gören zihniyetin hüküm sürdüğü siyaset, ne yazık ki toplumun hiçbir kesimini  güvende hissettirmiyor.

Ötekileştirme;  korku ve endişenin hüküm sürdüğü ortamda kadınlar, çocuklar ve hayvanlar için şiddetin dozu gittikçe artıyor.

Erkek egemen  mevcut siyasi yapı;Türkiye’yi korku ile yönetilen mutsuz insanların yaşadığı bir ülkeye dönüştürürken dünyadaki saygınlığımızı ve itibarımızı da  kaybettiriyor.

“Erkek egemen demokrasi”den gerçek demokrasiye geçiş için siyasette kadın sayısının 275olması gerektiğini ancak mevcut hiçbir partinin aday sayısında dahi yüzde 50’yi yakalayamadığını söyleyen Kadın Partisi, kadınlara bağımsızlık çağrısı yapıyor. 

Ülke yönetmeyi Playstation oynamak zanneden erkek egemen siyaset için “Game Over” diyen Kadın Partisi’nin “Oyunu Değiştir Projesi” ile ilgili detayları paylaşmak üzere düzenlediği basın toplantısında sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağız.


Tarih: 25 Mart 2015 Çarşamba
Saat : 10:00
Yer: İTÜ Maçka Sosyal Tesisleri

CV:  Dilara Demirkan / PRoaktif İletisim
Tel: 0 212 434 6153 (Pbx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder